Tips om, hvordan du køber den rigtige aften kjole

Posted by admin on Saturday Feb 3, 2018 Under Aftenkjoler

Har du været inviteret til en aften fest og spørger sig selv den rigtige kjole til at bære? Her er en guide:

Identificering af en aften kjole

En aften kjole er lavet af formelle stoffer som fløjl, chiffon, satin, metallisk lame, og georgette. I de fleste tilfælde, de outfits kommer med et par særlige lejligheder sko og en lille kobling taske.

Hvis du planlægger at købe det outfit, du behøver kun at besøge din lokale tøjforretning. Du kan også besøge brude saloner og internetbutikker, og du vil finde outfit, der vil være ideel for dig.

Når du køber den kjole, du har brug for at overveje den begivenhed, du deltager i. Hvis du deltager i en mindre formel lejlighed såsom drinks eller en dejlig middag, bør du gå til en outfit, der er knæ-længde eller kortere. Hvis du går til en dans eller semiformal bryllupsfest, bør du købe en cocktail kjole.

Når du foretager købet altid huske, at den mere formelle begivenheden, jo længere kjole du skal købe. Det betyder, at hvis du deltager i en formel begivenhed, bør du gå til en fuld-længde kjole. Det outfit kan have et tog eller det kan have en meget fuld nederdel.

Nogle af de formelle begivenheder, som du bør bære en formel kjole omfatter: White-tie begivenheder, bolde, formelle bryllupper, og galas.

Hvis du elsker iført jakkesæt du bør vælge en høj kvalitet formel kulør eller bukser. Hvis du deltager i en virksomhed formel funktion, du skal gå til godt-cut bukser med en forskønnet top.

Hvis du ikke kan lide bukser du bør bære en hvid bluse og en fejende, gulv-længde nederdel.

Tilbehør til at bære med en aften kjole

At se en del af aftenen bør du gå til luksuriøs, smagfuld tilbehør. Ligesom når du bærer andre outfits, bør du sikre dig, at det tilbehør, du bærer, supplerer kjolen. For eksempel, hvis du er iført en åben halsudskæring kjole du skal gå efter en fancy halskæde, der vil tiltrække folks opmærksomhed.

Hvis på den anden side du er iført en ærmeløs outfit du skal bære en forskønnet armbånd.

Når det kommer til sko, bør du bære hæle. For at matche den sofistikerede aften kjole, bør du undgå klodset hæle og kiler.

Det er også vigtigt at overveje din taske. For en fancy look, sikre, at posen matcher din kjole. Du bør gå til en kobling taske, der kommer enten med en rem eller uden nogen stropper.

Comments are closed.