Sådan vælger du perfekt stor størrelse Cocktailkjoler

Posted by admin on Monday Oct 2, 2017 Under Cocktailkjoler

store størrelser Cocktailkjoler er fantastisk til en aften i byen. De er flirtende og sjov, uden bliver også klædt og formel. Til fuld-regnede kvinder er det vigtigt at at vælge store størrelser kjoler med en strategisk cut. Når dine bedste aktiver dine kurver, er der ingen grund til at skjule um. Det er alt sammen et spørgsmål om nedtrapning hvori visse dele af din krop, du ikke ønsker at henlede opmærksomheden på. Dette kan gøres ved at vælge store størrelser Cocktailkjoler med ret skære og passe.

Snittet skal være noget at emphasizess og definerer, så hvis du har en selvfølgelig store buste, iført en lav klippe toppen ville være overkill. Henlede opmærksomheden på et naturligt opmærksomhedsfangende kropsdel vil kun virker til din ulempe. Vælge noget med mere dækning. For store-breasted kvinder, store størrelser Cocktailkjoler med en empire talje fungerer bedst, som det definerer din talje. Denne nedskæring fungerer også godt med dem, der har bredere hofter, da det hjælper henlede opmærksomheden væk fra dette område. Empire talje store størrelser kjoler har normalt en strømmende nederdel.

Vælg store størrelser Cocktailkjoler med en ¾ Ærmelængde at skjule slasket arme

Mange fuld regnede kvinder er selvbevidst med deres våben. Hvis du er en af dem, kan du stadig gå i stil. Vælg store størrelser Cocktailkjoler med en ¾ Ærmelængde. Disse store størrelser kjoler er stadig stilfuld, men hjælper med at minimere slasket arme. Du kan stadig vælge ærmeløs store størrelser cocktail kjoler, en med en bredere rem som de gør skuldre ser meget smallere.

Vi har alle hørt, at hvis du ønsker at slanke sig ned din silhuet, du har brug at bære sort store størrelser kjoler. Det er ikke altid tilfældet. Sikker på, lidt sort kjole (LBD) kan gøre underværker for din krop, at det falder ret på knæet. Der er imidlertid ingen grund til hvorfor du bør holde sig væk fra farve. Nuancer af lys farve vil fungere godt for din krop.

Undgå flæser på store størrelser cocktail kjoler

Ikke være en slave til tendenserne. Husk, at selv om noget er i stil lige nu, det ikke kan nødvendigvis fungerer for dig. Ikke alle stilarter af store størrelser kjoler er wearable af alle store størrelser kvinder. Holde sig til hvad ser godt at undgå at blive en mode offer. Flæser på disse typer af kjoler, er for eksempel ikke noget, du ønsker at bære, da de tilføjer en masse bulk til rammen. Vælg store størrelser Cocktailkjoler med strategiske accenter at kvæle i taljen. De bør definere dine kurver – ikke gøre dem større.

Damer Glem ikke at accessorize dine store størrelser Cocktail kjoler

En bred, chunky bælte er lige den ting at definere din talje. Parre det med wrap-around store størrelser Cocktailkjoler eller en A-line nederdel. Dette medvirker til at skabe illusionen af en timeglas figur. Husk at din store størrelser Cocktailkjoler ikke bør bare hænge over din krop; Det bør klamrer sig på de rigtige steder. Hvis du er bekymret for buler viser, er der intet nogle kontrol-top undertøj ikke kan løse. Et par Spanx og en god BH vil gøre underværker for din store størrelser figur, skaber en jævnere silhuet. De giver også flere definition til dine kurver, hvilket gør dem skiller sig ud mere. Det skaber mere form, og giver en illusion af et slankere, mere slank krop.

Så igen… Når dine bedste aktiver dine kurver, der er ingen grund til at skjule dem under nogle voluminøse, lidet flatterende store størrelser kjole, i stedet næste gang du får klar til at nat ud, vælger for at vise dine vellystig sexede kurver ved at vælge store størrelser cocktail kjoler, det er rigtigt for dig.

Alle fabelagtigt kurvede kvinder, der elsker at bære den nyeste stil fashionable og trendy store størrelser formelle kjoler, men er ikke heldig nok til at have en stor størrelser tøjbutik i deres hjemby kan nu trygt og sikkert Køb stilfuld store størrelser formelle Kjoler på den Internet.

Comments are closed.