Det magiske af sorte formelle kjoler

Posted by admin on Wednesday Nov 15, 2017 Under Kjoler

Sort er en farve til alle årstider smag og former, og så det er ingen overraskelse, at formelle kjoler i sort er både populære og tidløse. Du har måske allerede fundet fordelene ved Sorte Kjoler, hvis du ejer en LBD, eller måske denne farve er nyt for dig, hvor kjoler er berørt.

I denne artikel vil vi udforske magien i sort og hvordan man ser godt ud, når iført det:

Generelt er der et par typer af formelle kjoler.

Først har vi Aftenkjoler. De er skabt for at tilføje charme til formelle aften fester, ceremonier og andre fornemme sociale aktiviteter. Nederdelen normalt når bagsiden af fødderne og stoffet viser naturlig nåde, da de er almindeligt fremstillet af lys, flydende materialer såsom chiffon, silke eller satin.

Sort er den mest ceremonielle farve og er som hjemme på en bold som ved en begravelse. Aftenkjoler kan have en hel del stilarter. Vestlige stilarter er mere moderne og almindeligt har low-cut halsudskæring og lad ryggen nøgne, som virkelig kan maksimere skønheden i hunner. Men for en mere beskeden bæreren, er østlige stilarter normalt lidt mere subtil med højere halsudskæring og mindre kød på View. Eastern Aftenkjoler som qipaos bliver mere moderne i disse dage og er en fantastisk måde at tilføje nogle krydderi til din garderobe. Efter at alle, der kunne modstå en sort silke qipao med gyldent broderi for eksempel?

For det andet kan vi overveje kortere formelle kjoler. Vi bruger dem til at deltage i cocktailparties eller andre mindre formelle arrangementer såsom forretningsmiddage. Deres nederdele er omkring 5 centimeter over eller under knæene og specielt velegnet til yngre damer. Der kan ikke være meget forskel mellem denne form for kjole og en LBD, men korte formelle kjoler ville tendens til at være mindre flirtende og afslørende og måske dekoreret med flæser og blomsterdekorationer. Sort ville være perfekt til disse kjoler, som det er ærbar, adstadige og velegnet til både arbejde og leg!

Ligegyldigt hvilke typer af formelle kjoler vi slid, hvis vi skal bære sort, så er vi nødt til at bære os på den rigtige måde.

Sort er altid en magisk farve inden for moderigtigt tøj. Det betyder at være cool, direkte, ligetil og repræsenterer det hurtige skridt i moderne byer. Det har en stærk følelse af at være stærk.
Så når vi beslutter at sætte på sort formelle kjoler, bør vi have:

Flair
At skabe vores egen stil, når iført sort formel kjoler, vi har brug for at have noget, der afslører nogle livlighed, såsom victorianske palads nederdele, der er både moderigtigt og smuk.

Vi bør også overveje at lave en erklæring med vores tilbehør og makeup. Sort er et godt kig på sin egen, men med nogle interessante tilbehør, det vil virkelig pop! Prøv chunky metalliske til en fashionabel måde at accessorize. Også, i modsætning til andre farver, kan vi nødt til at bære temmelig mørk makeup som det er den rigtige match for farven på kjolen.

Passion
Tøj har deres egen ånd, og sort har attitude. Hvis du er stærk og livlig og i stand til at dominere alle former for farver, så vil du have noget problem med sort. Men hvis du er bleg og sagtmodig, så slid skinnende smykker og farverige tilbehør til at gøre dit udseende mere robust at gå med styrken af sorte.

Liberty
Sort frigør os til at bære glamourøse kjoler til enhver tid og enhver begivenhed, men husk at vælge passende formelle kjoler til det tilfælde, at du er til stede. Meget udsmykkede og dekorerede kjoler er bedre for de mest formelle begivenheder, så du skal ikke overdress!

kevinluo.dk gør det nemt for dig at få mere information om formelle kjoler. Tilmeld dig vores fantastiske, gratis nyhedsbrev for at finde ud af, hvordan du får de bedste tilbud på de nyeste kjoler, kjoler og lingeri, hurtigt og nemt.

Comments are closed.